Savaş Kaşıkçı: Halktan kopuk siyaset olmaz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiftlikköy Örgütü, İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı ile birlikte Burhaniye Köyü’ne giderek vatandaşla buluştu. Burada vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen CHP ilçe yönetimi, ‘’Halktan kopuk siyaset olmaz’’ vurgusunda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 17:45

CHP Çiftlikköy Örgütü, İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı liderliğinde Burhaniye Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Etkinlikte, yerel halkın sorunları ve talepleri dinlenirken, parti yönetimi "Halktan kopuk siyaset olmaz" mesajını verdi. İlçe yöneticileri, gençlik kolları başkanı Devrim Köroğlu ve gençlik kolları yöneticileri, il genel meclis üyesi Oktay Atik, belediye meclis üyeleri Selçuk Balcı ve Ebru Filiz 'le birlikte Burhaniye Köyü'ne gerçekleştirilen ziyarette, Köy Muhtarı Ramazan Üzüm ve vatandaşlarla bir araya gelindi ve köyün sorunları yerinde dinlenerek çeşitli çözüm önerileri paylaşıldı.

CHP heyeti, köydeki vatandaşların sıkıntılarını ve beklentilerini yakından dinleyerek, çözüm önerileri üzerinde fikir alışverişinde bulunduktan hemen sonra; Başkan Kaşıkçı, yaptığı konuşmada, “Amacımız, halkın sesi olmak ve sorunlara birlikte çözüm üretmektir” dedi.

Çözüm önerileri paylaşıldı

Gerçekleştirilen Burhaniye Köyü ziyareti sonrasında CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, ‘’Köy muhtarımız Ramazan Üzüm ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek köyümüzün sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm önerilerimizi paylaştık. Hemşehrilerimizi sadece seçim zamanı hatırlamıyoruz, yaptığımız ziyaretlerle her zaman halkımızın yanındayız çünkü biliyoruz ki halktan kopuk siyaset olmaz. Değerli köy muhtarımıza ve köy halkımıza misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ederiz.’’

Murat Can Aytemur