Recep Abilerinden miniklere oyuncak sürprizi

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı, çocuklara oyuncak hediye ederek yüzlerinde gülümsemeye neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2024 05:13
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2024 05:13
https://www.yalovahayat.com/

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminin yaklaşması ile, Yalova’da siyasi hareketlilik hız kazandı. Sadece Yalova’da değil aynı zamanda ilçelerde de adaylar tempoyu arttırdı. AK Parti’den Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Uz. Dr. Recep Hacı, adaylığı açıklandığı günden bu yana AK Parti İlçe Teşkilatı ile beraber sahaya çıktı ve aralıksız olarak çalışmalarını sürdürdü.

‘Çiftlikköy’de kalplere dokunacağız’ diyen Hacı, saha çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlerin yanı sıra aynı zamanda da çocukların yüzünü güldürmek için adım adım Çiftlikköy’ün sokaklarında dolaştı ve miniklerin kalbine dokundu.

 

‘’Onların mutluluğu bizim için en önemli önceliktir’’

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı Çiftlikköylü çocukların yüzlerinde tebessüm oluşturmak ve kalplerine dokunmak adına oyuncak dağıtırken çocuklar da Hacı’ya yoğun ilgi gösterdi.

Minikler Hacı’yla fotoğraf çekildiler ve sarılarak oyuncaklar için teşekkür ettiler, Hacı ise yaptığı açıklamada sözlerinde, ‘’Sokaklarımızın neşesi ve geleceği olan çocuklarımızı desteklemek adına elimizden geleni yapıyoruz. Bugün, sokaklarımızı renklendirmek ve çocuklarımızın gülümsemeleri için kendileri ile bir araya geldik. Onların mutluluğu bizim için en önemli önceliktir’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur