MHP, Yalova'da iki yerde daha seçim ofisi açacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çınarcık İlçe Başkanlığı duyurdu, ‘’Çınarcık ve Koruköy’de seçim ofisi açılışı gerçekleşecek.’’

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2024 05:10
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2024 05:10
https://www.yalovahayat.com/

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde, Yalova’nın 5 ilçesi ve 8 beldesinde kendi adayları ile seçime giren Milliyetçi Hareket Partisi, geçtiğimiz günlerde coşkulu bir törenle Esenköy Seçim Ofisi açılışını gerçekleştirmişti. MHP Çınarcık İlçe Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda Çınarcık ve Koruköy’de de seçim ofisi açılacağı belirtildi. "Memlekete Kadın Eli Değecek" diyen MHP Çınarcık Belediye Başkan Adayı Leyla Kılıç ve MHP Koruköy Belediye Başkan Adayı Arman Vatansever’in seçim ofisi açılışına tüm halkın davetli olduğu belirtildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Çınarcık İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘’18 Şubat Pazar Günü ilk olarak saat 16.00’da Koruköy Seçim ofisimizi açıyoruz sonrasında ise saatler 18.00’ı gösterdiğinde Çınarcık Seçim Ofisimizi açacağız. Seçim Ofislerimizin açılışlarına partili, partisiz tüm halkımız davetlidir’’ ifadelerine yer verildi.

Murat Can Aytemur