MHP’den Milli Eğitim Müdürüne ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yalova İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan ve beraberindeki heyet, Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette, eğitim konuları ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2024 03:49
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2024 03:49

MHP Yalova İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan’ın yanı sıra Türk Eğitim-Sen Yalova Şube Başkanı Mustafa Deviren, Ülkü Ocakları Yalova İl Başkanı Serdar Doğan ve MHP yönetim kurulu üyeleri de ziyarete eşlik ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Yalova’daki eğitim çalışmaları, okullar ve projeler hakkında konuklarına bilgi verdi. Akmeşe, YEGES başta olmak üzere, eğitimin kalitesini artırmak ve öğrencilerin başarılarını desteklemek için yaptıkları çalışmaları anlattı.

Eğitimi çok önemsediklerini ve parti olarak üzerlerine düşen her konuda destek vermeyi sürdüreceklerini söyleyen Güldoğan, “Eğitim, ülkemizin geleceği için hayati bir öneme sahiptir. Bizler, Milliyetçi Hareket Partisi olarak, eğitim camiasının yanındayız. Yalova Milli Eğitim Müdürümüz Halil İbrahim Akmeşe ve tüm eğitim çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Yalova’da eğitimin daha iyi seviyelere gelmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Ziyaretin sonunda MHP Yalova İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan ve beraberindeki heyet, Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ile bir süre daha istişarede bulundu. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.