MHP, 8 belediye başkan adayını daha açıkladı

MHP, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için 5 ilçe ve 50 belde belediye başkan adayı olmak üzere toplam 55 adayını daha duyurdu. Bu kapsamda, Yalova’nın 8 beldesinde yarışacak belediye başkan adayları da belli oldu

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2024 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2024 12:30
https://www.yalovahayat.com/

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Yalova’nın 8 belde belediye başkan adayını açıkladı. MHP Genel Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre başkan adayları şu şekilde; Kaytazdere Belde Belediye Başkan Adayı Erkan Şahin, Subaşı Belde Belediye Başkan Adayı İsmail Akbaş, Tavşanlı Belde Belediye Başkan Adayı Muhammet Ali Yılmaz, Esenköy Belde Belediye Başkan Adayı Mehmet Temel, Koru Belde Belediye Başkan Adayı Arman Vatansever, Teşvikiye Belde Belediye Başkan Adayı Mustafa Nurten, Taşköprü Belde Belediye Başkan Adayı Can Ertan, Kadıköy Belde Belediye Başkan Adayı Yıldırım Bakkaloğlu.

Açıklamada, MHP’nin Yalova’da güçlü bir kadro ile seçimlere hazırlandığı, beldelerde halkın teveccühüne mazhar olacak adaylarla yola çıktığı, Yalova’nın sorunlarına çözüm üretecek projelerle hizmet etmeye talip oldukları ifade edildi.

MHP Yalova İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan, Yalova’nın 8 beldesinde görev yapacak belediye başkan adaylarını kutlayarak, başarılar diledi. Güldoğan, “MHP olarak Yalova’nın her köşesinde varız, her köşesine hizmet etmeye hazırız. Beldelerimizde görev yapacak belediye başkan adaylarımız, halkımızın güvenini ve desteğini kazanacaklardır. Beldelerimizin sorunlarını çözmek, yaşam kalitesini yükseltmek, halkımızın talep ve beklentilerini karşılamak için çalışacağız. Beldelerimizde MHP farkını göstereceğiz” dedi.

M. Tunç Tanrıverdi