Meliha Akyol bakan yardımcılarını ziyaret etti

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, yeni kabinede yer alan bakan yardımcılarını ziyaret etti. Akyol, ilin sorunları ve talepleri ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2023 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2023 13:58
https://www.yalovahayat.com/

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında oluşan yeni kabinede yer alan bakan ve bakan yardımcılarına ziyaretlerini sürdürüyor. Bu çerçevede Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Akyol, ilin sorunları ve talepleri ile ilgili bakan yardımcıları ile görüştü.

Akyol ilk olarak AK Parti Grup Başkanvekili Abdülhamit Gül’ü ziyaret etti. İlde süren parti çalışmaları hakkında Gül’le istişarelerde bulunan Akyol, ardından İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz’a konuk oldu. Burada da ilin sorunları ve talepleri ile ilgili bakan yardımcıları ile bilgi paylaşımda bulunan Akyol, görevlerinde başarılar diledi.

Yalova’nın taleplerini bakan yardımcılarına ilettiklerini ifade eden AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, “Yeni kabinede yer alan bakan yardımcılarımızın hepsi çok değerli isimlerdir. İlimizin sorunlarını ve taleplerini kendilerine aktardık. Bizleri çok sıcak ve samimi bir şekilde karşıladılar. İlimize yapılacak olan hizmetler için her türlü desteği vereceklerini söylediler. Biz de kendilerine teşekkür ediyoruz. Yalova’mız için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABER/Hilal Baldemir