İYİ Parti’nin adayı Halil İbrahim Tokay oldu

İYİ Parti, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler öncesi Yalova Belediye Başkan adayını açıkladı. Aday, İYİ Parti Gençlik Kolları ve Merkez İlçe Başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunan Halil İbrahim Tokay oldu

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2024 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2024 11:42

Mahalli idareler seçimlerine az bir süre kala İYİ Parti de Yalova Belediye Başkan adayını açıklayarak başkanlık yarışına dahil oldu. İYİ Parti’nin belediye başkan adayı partide çeşitli görevlerde yer alan Halil İbrahim Tokay oldu. Kendisine verilen görevin ağırlığının bilincinde olduğunu söyleyen Tokay, “Bu görev, hem partimize hem de Yalova’ya hizmet etmek için büyük bir fırsattır. Biz, teşkilatımızla, mahalle başkanlarımızla, gençlik ve kadın kollarımızla bir bütün olarak çalışacağız. Halkımızın sesine kulak verecek, taleplerine cevap verecek, sorunlarına çözüm bulacağız” dedi.

Yalova Belediyesi’ni İYİ Parti Belediyeciliği ile tanıştıracaklarını belirterek, projelerini de yakında açıklayacaklarını ifade eden Tokay, “Yalova’nın sorunlarını da çözümlerini de çok iyi biliyoruz. Projelerimiz hazır. Kısa süre içerisinde projelerimizi halkımızla paylaşacağız. Yalova’yı daha yaşanabilir, daha modern, daha huzurlu bir şehir yapmak için çalışacağız. Yalova’yı hak ettiği yere getirmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Murat Can Aytemur