Hacı ev ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı, gerçekleştirdiği saha çalışmaları kapsamında Çiftlikköylülerin evlerine misafir olmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2024 04:16
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2024 04:16

31 Mart Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kala, Türkiye genelinde olduğu gibi Yalova ve ilçelerinde de seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Seçim heyecanının artarak yükseldiği şu günlerde adayların saha çalışmalarında vites yükselttiği görülmektedir. Adaylığı açıklandığı günden bu yana sahada sıklıkla kendini gösteren AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı, ‘kalplere dokunacağız’ sloganıyla gerçekleştirdiği ev ziyaretlerine devam ediyor. Ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağını ifade eden Uz. Dr. Recep Hacı, gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde vatandaşların sorunlarını dinliyor ve bu sorunlara çözüm olabilecek öneriler hakkında karşılıklı istişarelerde bulunuyor.

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya ile beraber evlere misafir olan Hacı, gerçekleştirdiği ziyaretler sonrasında kısa bir açıklamada bulunarak, sözlerinde “ev ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyoruz. Bizleri evlerinde ağırlayan kıymetli hemşerilerimize misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizler hazırız ve kararlıyız. Ben Kardiyoloji Uzmanıyım. Tıp ki meslek hayatımdaki gibi kalplere dokunmak adına çıktığımız bu kutlu hizmet yolunda çok çalışacağız ve kazanacağız” ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur