Hacı depremzede aileleri ziyaret etti

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı, 6 Şubat Depreminin 1.yıldönümü nedeniyle, Çiftlikköy’de bulunan depremzede aileyi ziyaret etti tekrardan geçmiş olsun dileklerini iletti.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2024 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2024 14:24

Geçtiğimiz sene 6 Şubat 2023 tarihinde gece yarısı saat 04.17’de Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen asrın felaketi adı verilen deprem meydan geldi. 10 Binlerce insanın hayatını kaybettiği depremden geriye ise büyük bir enkaz kaldı. Çok sayıda aile yaşadıkları evleri terk ederek, yaşadıkları şehirden ayrılmak zorunda kaldı.

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı, depremzede vatandaşları unutmadı ve 6 Şubat tarihinde, yani depremin 1.yıldönümünde Çiftlikköy’de yaşamını sürdüren depremzede vatandaşlara ziyaret gerçekleştirdi. Hacı gerçekleştirmiş olduğu ev ziyaretinde depremzede vatandaşlar ve çocuklar ile hoş bir sohbette bulundu, böylesine derinden yaralayan bir felaketin tekrar yaşanmaması adına dileklerini iletti.

Gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan, AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı sözlerinde, ‘’ Depremzede ailemizi evlerinde ziyaret ederek kendileri ile hoş sohbetlerde bulunduk. Çocukların gülümsemeleri yüzlerinden hiç eksik olmasın. Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur