Gürel seçim çalışmalarına devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Yalova Belediye Başkan aday adayı olan Mehmet Gürel, seçim çalışmalarına devam ederek muhtarlar ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2024 04:56
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2024 04:56

31 Mart mahalli idareler seçimine yaklaşırken, siyasiler seçim çalışmalarını hızlandırdı. Partilerin aday adaylarını açıklaması ardından hemen saha çalışmalarına başlayan isimler bu süreçte hız kesmeden çalışmalarına devam edeceklerini bildirdi.

Bu kapsamda Yalova’nın tanınan yüzlerinden olan şehir plancısı, CHP Yalova Belediye Başkan aday adayı Mehmet Gürel saha çalışmaları gerçekleştirerek Yalova’nın farklı noktalarında vatandaşlar ile bir araya geldi ve de aynı zamanda seçimden sonra eğer ki kazanırsa hayata geçirmeyi planladığı projelerinden bahsetti.

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan aday adayı olan Mehmet Gürel, saha çalışmalarını sürdürürken son olarak, Rüstempaşa Mahallesi ve Dere Mahallesi muhtarlarını ziyaret etti. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde Rüstempaşa Mahalle Muhtarı Orhan Kaya ve Dere Mahallesi Muhtarı Faize Demir Kahraman ile bir araya gelen Gürel, mahalleler ve siyasi günem ile alakalı sohbet gerçekleştirdi. Sonrasında ise mahallelerin ihtiyaçları hakkında fikir alışverişlerinde bulunarak bilgi aldı.

CHP Yalova Belediye Başkan aday adayı olan Mehmet Gürel, ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada,

‘’Rüstempaşa Mahallesi muhtarımız Sn. Orhan Kaya ağabeyimi ve Dere Mahallesi muhtarımız Sn. Faize Demir Kahraman’ı ziyaret edip mahallemiz ve siyasi gündem ile alakalı sohbet ettik. Samimi sohbetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz’’ dedi.

Murat Can Aytemur