Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Yalova Belediye Başkan Adayı Kürşat Çandır için destek istedi: "Bu evladınıza sahip çıkın"

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili ve Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin, Yalova'ya gelerek açıklamalarda bulundu. Şahin, Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Kürşat Emre Çandır'ı işaret ederek, "Bu evladınıza sahip çıkın" dedi

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2024 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2024 16:35
https://www.yalovahayat.com/

Gelecek Partisi Yalova İl Başkanlığı, 31 Mart yerel seçimlerini değerlendirmek için bir toplantı düzenledi. Toplantıya Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili ve Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin, Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkanı Adayı Kürşat Emre Çandır, Saadet Partisi Yalova Belediye Başkanı Adayı Celal Korkmaz, Gelecek Partisi Çiftlikköy Belediye Başkanı Adayı Mehtap Bozman Ensarioğlu ve partililer katıldı. Toplantıda Çandır'ın Yalova'nın sorunlarına yönelik gerçekçi ve önemli projeleri olduğunu kaydeden Şahin, "Biz projelerimizi Yalova'nın takdirine sunmaya devam edeceğiz başkanımızla birlikte. Biz de kendisine sonuna kadar destek olacağız. İnşallah Yalovalı hemşerilerimiz 31 Mart akşamı kendi bekaları yönünde belediye başkanımızın bu heyecanına sahip çıkarlar. Bu heyecana sahip çıkın, bu evladınıza sahip çıkın” dedi. "İttifak görüşmelerimiz devam ediyor" Toplantının son kısmında Kürşat Emre Çandır ise önümüzdeki günlerde projelerinin tanıtımı için lansman toplantısı düzenleyeceklerini aktardı. Çandır, "Bizim bu noktada sadece Saadet Partisi’yle değil Demokrat Parti ve DEVA Partisi’yle de dirsek temasımız devam ediyor. Bazı noktalarda önümüzdeki günlerde bu netleşecek. Gelecek Partisi, Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Demokrat Parti arasında Yalova özelinde bir iş birliği oluştu. Bununla ilgili gerekli açıklamalarımızı önümüzdeki günlerde yapacağız. Zaten Türkiye'de 100’ün üzerinde seçim noktasında Gelecek Partisi ve Saadet Partisi ittifak yaptı. Yalova'da da ilçeler ve beldeler bazında ittifaklarımız olacaktır. Bu ittifak Yalova merkezi kapsamayacak” şeklinde konuştu. "Merkezde iki adayız ama biriz" Saadet Partisi Yalova Belediye Başkanı Adayı Celal Korkmaz da, “Yalova merkezde iki adayız ama biriz. İkimiz de kazanacağız. İkimiz birlikte hizmet edeceğiz. Bizim sıralamamız inancımızda alt alta değil yan yana" açıklamasını yaptı.