Erdem Doğancı: Parti olarak Yalova’da oldukça iddialıyız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçim çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunarak tüm seçim bölgelerinde iddialı olduklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2023 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2023 11:50
https://www.yalovahayat.com/

CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, Yalova Milletvekilli Tahsin Becan, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ve parti teşkilatı üyeleri CHP Yalova İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısında bir araya geldi. CHP Yalova İl Başkanlığı binasında yapılan basın toplantısında söz alan Erdem Doğancı, parti teşkilatının yerel seçim aday adayları ile ilgili açıklamalarda bulundu. CHP Merkez Yürütme Kurulu’na bağlı olarak alınan kararlar doğrultusunda aday belirleme çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini söyleyen Erdem Doğancı, “Salı günü başlayan başvurular 28’inde sona erecek. Fakat kamu ve parti görevinden ayrılması gerekenler için başvuru süresinin 5 Aralık tarihine kadar devam edeceği belirlendi. Yeni Genel Başkanımız Özgür Özel’in seçilmesi üzerine tüm ilçe ve beldelerde belediye başkan adayı çıkarmaya hazırlanıyoruz. Parti olarak Yalova’da oldukça iddialıyız. Ben buradan ülkemizin genelinde aday çıkarma hedefimizi açıklamak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Doğancı’nın açıklamasından sonra sözü alan CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan parti içerisindeki değişim vurgusunun önemine dikkat çekerek, “CHP Genel Merkezi’nde ve İl Örgütleri’nde başlayan değişim sürecinin tüm Türkiye’ye sirayet ettiğini görmekteyiz. İktidar partisinde de belediye başkan adaylıkları için değişim vurgusunun yapıldığı görülüyor. Yalova’ya oy oranı ile baktığımız zaman ciddi bir oranda bize destek verildiği de ortada. Yalova Merkezde olmak üzere önemli derecede adaylarımız var. Genel olarak Yalova’da gözle görülür bir şekilde yükselmeye devam ediyoruz ve çalışmalarımızı o minvalde de devam ettireceğiz. Yalova Merkezde ve ilçelerinde çalışmalarımız devam etmekte. Parti olarak çok sayıda aday bulundurmamız başarılı olacağımızı gösteriyor” diye konuştu.

Son olarak Subaşı beldesi hakkında da değerlendirmelerde bulunduklarını ifade eden Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, “Subaşı hepimiz için çok önemli bir belde. Subaşı’nda gerçekleştirilen her seçimlerde olduğu gibi iddiamızı sürdürmekteyiz. Subaşı’nda güç bir oy oranı alacağımıza inancımız da tam. Beldemize daha da yapacağımız hizmetlerle Subaşı’nı çok daha önemli bir yere taşıyacağız. Bizler başarısızlıklara daha da izin vermeyerek CHP belediyeciliğini Subaşı’nda devam ettireceğiz” dedi.

M. Tunç Tanrıverdi