Erdem Doğancı 81 İl Başkanı ile birlikte meclise katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) il başkanları ile beraber, basına kapalı olarak gerçekleştirilen grup toplantısında bir araya geldi. CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı’da gerçekleştirilen toplantıya katılım sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2023 01:15
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2023 01:15
https://www.yalovahayat.com/

Gerçekleştirilen Toplantının açılış kısmında bir konuşma yapan Genel Başkan Özgür Özel, yapmış olduğu açıklamada, “81 il başkanımızı grubumuz ile bir araya getirdik. Kendi aralarında tanışma ve değerlendirme toplantısı yapıyorlar. Bundan sonra birlik, bütünlük halinde büyük bir moralle çalışmaya devam edecekler” diye belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı yapmış gerçekleştirilen grup toplantısı sonrasında yapmış olduğu açıklamada,’’81 İl Başkanımız ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir araya geldik. Yeni seçilen MYK, PM Üyelerimiz, İl Başkanlarımız ve Milletvekillerimiz ile birlikte kapalı grup toplantımızı gerçekleştirdik. Atatürk’ün Kenti Yalova’dan, Yalova Örgütü’nden selamları ilettim. Kendimizi ve kentimizi anlattık. Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel liderliğinde 81 İl Başkanımız ile birlikte yapacağımız çalışmaları paylaştık.’’ Diye belirtti.

Murat Can Aytemur