Elönü: “Yalova için, geleceğimiz için geliyoruz”

Memleket Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Fatih Elönü ve Parti İl Yönetimi, Yalova Güç Birliği Derneği’ni ziyarette bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2024 02:45
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 02:45

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi yaklaşırken, adaylar Yalova’da çalışmalarını tüm hızıyla sürdürmekte. Türkiye genelinde olduğu gibi Yalova’da da siyasi hareketlilik devam ediyor. Adaylar adaylığı açıklandığı günden günümüze kadar geçen süreçte saha çalışmaları gerçekleştirerek sık sık esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi, kurum ve kuruluşları ziyaret etti. Memleket Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Fatih Elönü, Yalova Güç Birliği Derneğini ziyaret ederek, Başkan Bahattin Sabahçı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyarette, turizm, ekonomi, eğitim ve ulaşım alanında Yalova’da neler yapılabileceği ile alakalı olarak projelerinden bahseden Elönü devamında ise Güç Birliği Derneği’nin faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi alarak sohbet etti. Yalova’da yerel seçimler hakkında karşılıklı istişarelerde bulunarak fikir alışverişi gerçekleştiren Elönü ve parti yönetimi, Güç Birliği Derneği’ne üye oldu.

Gerçekleştirdiği Güç Birliği Derneği ziyareti sonrasında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Memleket Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Fatih Elönü sözlerinde “Bugün Yalova Güç Birliği Derneği’ne misafir olduk. Sevgili Başkanımız Sn. Bahattin Sabahçı ve değerli yönetim kurulu üyelerine, önce kendimizi sonra Turizm, Ekonomi, Eğitim ve Ulaşım alanında Yalova’da birlikte neler yapabileceklerimizi anlattık. Kendilerinin de tavsiyelerini dinleyip ajandamıza notlarımızı aldık. Sohbetimizi sonlandırmamız gerçekten inanın çok zor oldu! Ve farkına vardık ki; eğer bir yerde Yalova’nın geleceği konuşuluyorsa Yalova’ya olan sadakatiniz ve sevdanız sohbeti sonlandırmanızı güçleştiriyor.  Misafirperverlikleri, duygu ve düşüncelerini bizlerle samimi bir şekilde paylaştıkları için sevgili Başkanımıza ve değerli yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Yalova Güç Birliği Derneği Başkanı Bahattin Sabahçı ise ziyaretin ardından “Değerli kardeşim Memleket Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Fatih Elönü ve Meclis Üyesi Adayı Arzu Yeğin heyetini, dernek binamızda görmekten dolayı mutluluk duyduk. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz” dedi

Murat Can Aytemur