Doğancı, CHP Marmara Bölgesi İl Başkanları Toplantısı'na katıldı

CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, Bilecik’in Bozüyük ilçesinde düzenlenen Cumhuriyet Halk Partisi Marmara Bölgesi İl Başkanları Toplantısı'na katıldı

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 16:10

Cumhuriyet Halk Partisi Marmara Bölgesi İl Başkanları, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nu ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu. Toplantıya CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı'nın yanı sıra Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir, Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz, Kırklareli İl Başkanı Bora Terzi, Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu ve Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli de katıldı.

Ziyaret kapsamında CHP il başkanları, Bozüyük’ün simge projelerinden biri olan ‘BOZTRAM’ ile şehir turu yaparak Başkan Bakkalcıoğlu’ndan projeye dair detaylı bilgi aldı. Şehir turunun ardından heyet, Bozüyük Kurtuluş Savaşı ve İnönü Zaferleri Anı Evi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında, tarihin önemli dönüm noktalarını anlatan anı evinin önemi vurgulandı ve il başkanları burada bilgi alışverişinde bulundu.

Toplantıda konuşan CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, "Birlik ve beraberlik içerisinde, Marmara Bölgesi’nde partimizin hedeflerine ulaşması için önemli bir yol kat ediyoruz. Bugün burada hem Bozüyük’ün başarılı projelerini yerinde görmek hem de bölge il başkanları olarak ortak stratejiler geliştirmek adına bir aradayız. Bu tür buluşmalar, fikir alışverişi ve dayanışma açısından son derece kıymetli" dedi.

Programın sonunda Marmara Bölgesi il başkanları, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na misafirperverliği için teşekkür ederek ilçeden ayrıldılar.