Deva Partisi Yalova’dan mahalle muhtarlarına ve Güç Birliği Derneğine ziyaret

Deva Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Aslı Üresin, Yalova’nın Gazi Osman Paşa ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde görev yapan mahalle muhtarlarını ve Güç Birliği Derneğini ziyarette bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2024 05:52
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2024 05:52

Deva Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Aslı Üresin saha çalışmaları kapsamında Deva Partisi Yalova il teşkilatı ile birlikte Yalova Güç Birliği Derneğini, Gazi Osman Paşa Mah. Muhtarlığı ve Mustafa Kemal Paşa Muhtarlığını ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette, Deva Partisi Yalova, Güç Birliği Derneği Başkanı Bahattin Sabahçı ve yönetim kurulu üyeleri ile seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek olan işler hakkında karşılıklı istişarelerde bulundu. Muhtar ziyaretleri kapsamında ise Deva Partisi Yalova, Gazi Osman Paşa ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde görev yapan mahalle muhtarlarından, mahalle sorunları hakkında bilgi aldı.

Yalova Deva Partisi İl Başkanı Cevdet Yıldız gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından, Güç birliği derneği başkanı Bahattin Sabahçı’ya, yönetim kurulu üyelerine ve mahalle muhtarlarına gösterdikleri yakın ilgi alaka ve misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini iletti.

Murat Can Aytemur