Deva Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Aslı Üresin pazar esnafını ziyaret etti

Deva Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Aslı Üresin, Yalova Kapalı Pazar Yeri’ni ziyaret ederek Pazar esnafı ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2024 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2024 13:46

31 Mart Mahalli İdareler seçimi için heyecan devam ediyor. Ülke genelinde olduğu gibi Yalova’da da siyasi hareketlilik günden güne hız kazanmaya devam ediyor. Adayla saha çalışmalarına başladı ve durmaksızın Yalova sokaklarında çalışmalar gerçekleştiriyor. Kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulunan belediye başkan adayları aynı zamanda da esnafın ve vatandaşın sorunlarını dinleyerek bu sorunlara çözüm olabilecek projelerinden bahsediyor.

Bu kapsamda çalışmalarını hız kesmeden sürdüren ‘’Yalova’ya kadın eli değecek’’ diyen Deva Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Aslı Üresin Yalova Kapalı Pazar Yeri’ni ziyaret ederek esnafın sorun ve sıkıntılarını yerinde inceledi. Gerçekleştirdiği ziyarette pazar esnafının yanı sıra aynı zamanda vatandaşın sorunlarını dinlemeyi de ihmal etmeyen Üresin, vatandaşla karşılıklı istişarelerde bulunarak anlattıkları sıkıntılara çözüm olabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişlerinde bulundu.

Kendisi de bir esnaf olan Deva Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Aslı Üresin gerçekleştirdiği pazar ziyaretinden sonra yapmış olduğu açıklamada, ‘’Bugün komşularımızı ziyaret ettik, onların sorunlarını tek tek dinleyerek karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunduk. Vatandaşlarımızla istişarelere her zaman devam edeceğiz, inanıyoruz başaracağız Yalova’ya kadın eli değecek’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur