DEVA Partisi İl Başkanı Yıldız, İstanbul kongresine katıldı

DEVA Partisinin İstanbul 1. Olağan İl Kongresine katılan Yalova İl Başkanı Cevdet Yıldız, seçimin ardından yeni yönetime başarılar diledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2024 04:52
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2024 04:52
https://www.yalovahayat.com/

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımlarıyla Maltepe Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde bugün İstanbul 1. Olağan İl Kongresi düzenlendi. Kongreye DEVA Partisi Yalova İl Başkanı Cevdet Yıldız da katıldı. Kongrede yapılan seçim sonucunda DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığına Ali Hakan Ağaoğlu seçildi.

Babacan hem iktidarı hem muhalefeti eleştirdi

Kongrede konuşma yaparak iktidara ve muhalefete seslenen Ali Babacan, "Siz zenginleşirken, yanı başınızdakiler zenginleşirken, bu ülkenin vatandaşları, çalışanlar, emekliler insanca bir yaşamdan geri kalıyor. Ülkenin iktidarı da muhalefeti de bakıyoruz, çıkar neredeyse orada. Ülkenin muhalefeti en ufak krizde kim olduğunu hatırlıyor; aslına rücu ediyor. Filistin’e destek mitinginde bir vatandaş mı yumruklandı? Dikkatle bakın: Muhalefet nerede? Şiddetin yanında. Bir yerlerde bir şekilde iktidarı ele mi aldılar? Muhalefet nerede? Eş dost kayırmanın yanında, haksız rantın yanında.” şeklinde konuştu.

“Kardeşim Ali Hakan Ağaoğlu ve yönetimini tebrik ediyorum”

İstanbul 1. olağan kongresini büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdiklerini aktaran Başkan Cevdet Yıldız, “Kongrede İstanbul İl Başkanlığına seçilen değerli kardeşim Ali Hakan Ağaoğlu ve yönetimini tebrik ederek, başarılar diliyorum. Kongrenin ülkemize, İstanbul’umuza hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederim.” dedi.

Serap Polat