Derya Sibel Dağyolu Yalova’da muhtarlar ile bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Yalova Belediye Başkanlığına aday adayı olan Derya Sibel Dağyolu Yalova’da görev yapmakta olan mahalle muhtarlarına gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında, Dere Mahallesi Muhtarı Faize Demir Kahraman, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Yavuz Koçal, Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarı Şerafettin Dikbaş ve Bayraktepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Esmer ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2024 02:54
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2024 02:54

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Yalova Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Eğitimci Derya Sibel Dağyolu seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Dağyolu, Yalova’da görev yapmakta olan muhtarları ziyaret ederek hizmet beklentileri hakkında istişarelerde bulundu. Muhtarlar ile bir araya gelen Dağyolu yapmış olduğu ziyaretlerde aynı zamanda Yalova ve ülke gündemi hakkında muhtarlar ile sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Yalova Belediye Başkanlığına aday adayı olan Dağyolu gerçekleştirdiği muhtar ziyaretleri sonrasında yaptığı açıklamada, ‘’Mahalle sakinlerimizin sesi olan muhtarlarımızla bir araya geldik ve muhtarlarımızla mahallelerimizin hizmet beklentileri hakkında istişarelerde bulunduk. Kıymetli muhtarlarımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum’’ diyerek gerçekleştirdiği ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Murat Can Aytemur