Çiftlikköy’e Mühendis Adil Yele sözü, “Hastane arkasındaki köprünün yeri değişecek”

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, yerel seçimleri kazanıp göreve geldiği taktirde hastane arkasındaki köprünün yerinin değiştirilerek, trafik ve ulaşım sorununun çözüleceğinin sözünü verdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 03:18
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 03:18

Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partililerin başkan adayları çalışmalarında hız kazandı. Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele, gerçekleştirdiği saha çalışmalarının yanı sıra seçimi kazandığı takdirde hayata geçirilmesi planlanan projeleri hakkında da vatandaşlara yaptığı paylaşımlar ile bilgilendirmelerde bulunmaya devam ediyor.

Yele, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Çiftlikköy’ün en büyük sorunlarından bir tanesi olarak ifade ettiği trafik ve ulaşım sorununa yönelik gerçekleştirilecek olan projesini Çiftlikköylü vatandaşlara duyurarak, çözüme kavuşturulacağına dair söz verdi.

“Size bir Adil Yele sözü”

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele yaptığı paylaşımda “Çiftlikköy’ün en büyük sorunlarından bir tanesi de hepimizin hissettiği trafik sorunu ve bölgemizdeki ulaşım sorunu. Bu bölgede eskiden beri kullandığımız hastane arkasındaki köprümüz, derme çatma bir köprü. Artık talebi karşılamıyor. Önümüzdeki süreçte size bir Adil Yele sözü, Royal Blue’nun arkasından gelen yolu biz direkt karşıya bağlayacağız. Vatandaşlarımız Çiftlikköy’e çok rahat bir şekilde ulaşım sağlayacak. İfadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur