Çiftlikköy CHP İl Genel Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Oktay Atik, “Halkımın görüşünü alarak çözemeyeceğim bir iş yok”

Çiftlikköy CHP İl Genel Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Oktay Atik, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde CHP’den Çiftlikköy Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2023 01:13
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:13

Oktay Atik, başvurusunu yaptı. Dosyasını parti binasında CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı’ya teslim eden Atik, görev süresi içerisinde her zaman insanı hizmetin önüne koyduğunu dile getirdi. Neden aday olduğu hakkında da bilgiler veren Atik, “2024 yerel seçimleri için aday adaylığı başvurumuzu yapmak için karşınızdayız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Çiftlikköy belediye olduğundan itibaren seçim kazanamadık.

Biz Çiftlikköy’ü sosyal belediyecilikle tanıştırarak, şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla halkımızla ve ekiplerimizle beraber daha ileriye taşımak iddiasıyla bu yola çıktık. Çiftlikköy'de şeffaf belediyecilik konusunda büyük sorunlar var. Ulaşılabilir bir belediye başkanı olmak istiyoruz. Halkımızla iç içe halka hizmet etmek şiarıyla yolumuza devam ediyoruz. Hizmetin özünde insanı koyduk, insanın olmadığı yerde hiçbir şey olmaz. Biz insanımıza hizmet etmek için bu göreve talip olduk” dedi.

“Çiftlikköy’ün sorunlarını çözebilecek kapasiteye sahibim”

Tüm sorunların çözülebileceğini aktaran Atik, “Çiftlikköy’ün birçok sorunu var. Bunun bilincindeyim. Bu tecrübeye de sahibim. Çiftlikköy’ün sorunlarını bilen, Çiftlikköy’ün sorunlarını çözebilecek kapasiteye sahibim. Halkımın desteği ile halkımla birlikte, halkımın görüşünü alarak çözemeyeceğim bir iş yok. Bu inanca sahibim, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.

Murat Can Aytemur