Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı Erzurumlular ile bir araya geldi

Saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı, bu kapsamda ilçe teşkilatı ile beraber, Çiftlikköy Erzurumlular Derneği’ni ziyaret ederek yerel seçimler ile alakalı istişarelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2024 00:26
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2024 00:26

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Hacı, seçim süresi içerisinde sıkça sahada görülen isimler arasında yer alıyor. Yer yer esnafı ziyaret ediyor, yer yer de vatandaş ile bir araya geliyor aynı zamanda da şehitlerimizin baba ocaklarını ziyaret ederek hayır dualarını almayı ihmal etmiyor. Yalova’da seçim hareketliliği tüm hızıyla devam ederken şüphesiz ki Uz. Dr. Recep Hacı adından sıkça bahsettiren isimler arasında yer almayı başardı.

Siyasetin nabzı Yalova’da yükselmeye devam ediyor. Adaylar saha çalışmaları kapsamında Yalova’nın farklı bölgelerinde çalışmalarını gerçekleştiriyor vatandaşın gönlüne dokunmak adına projelerinden bahsediyor. Bu kapsamda AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı, İlçe Başkanı Serdar KAYA, Kadın Kolları Başkanı Dilek Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Ömer ATAMAN ve İlçe Teşkilatı Çiftlikköy Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Uz. Dr. Recep Hacı, İlçe Başkanı Serdar Kaya ve Çiftlikköy Erzurumlular Derneği Başkanı Erdoğan Pasin ve yönetimi ile beraber, seçim ve gündem hakkında karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son bulurken, AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı kısa bir açıklamada bulunarak, ‘’ İlçe Başkanımız Serdar Kaya, Kadın Kolları başkanımız Dilek Aydın ile birlikte Çiftlikköy Erzurumlular Derneğimizi ziyaret ettik. Dernek başkanımız Erdoğan Pasin ve kıymetli yönetimine teşekkür ediyoruz’’ dedi. Çiftlikköy Erzurumlular Derneği Başkanı Erdoğan Pasin ise sözlerinde, ‘’ Ak Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr.Recep HACI, İlçe Başkanı Serdar KAYA, Kadın Kolları Başkanı Dilek Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Ömer ATAMAN ve İlçe Teşkilatı yerel seçimler kapsamında derneğimize ziyarette bulundular. Başkan Adayı Uz. Dr. Recep HACI ve ilçe teşkilatına başarılar dileriz’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur