CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Çınarcık’ta Yerel seçimin yol haritasını konuştu

CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Çınarcık İlçe Başkanlığına seçilen Hasibe Birgin ve yeni yönetimini ziyaret etti. Ziyarette, 2024 yılında gerçekleşecek yerel seçimlerde Çınarcık’ta yeniden belediye başkanlığını kazanmak için yol haritası konuşuldu

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2023 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2023 12:20
https://www.yalovahayat.com/

CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan’ın teşkilatları ziyaretleri sürdürüyor. Bu çerçevede Çınarcık İlçe Başkanlığını ziyaret eden CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan’a ziyaretinde, CHP Yalova İl yöneticileri, CHP Çınarcık eski ilçe başkanı Ali Zara ve Çınarcık eski Belediye Başkanı Avni Kurt da eşlik etti. Ziyarette, son seçimlerde milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde açık oy farkıyla Çınarcık’ta birinci parti konumundaki CHP’nin yerel seçimlerde de başarılı olması için çalışmaların değerlendirildiği belirtildi.

Ziyaretin ardından açıklama yapan CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, “Çınarcık İlçe Başkanlığına seçilen değerli yol arkadaşım Hasibe Birgin ve Yönetim Kurulu üyelerimizi ziyaret ettim. Önümüzdeki yerel seçimlerde Marmara’nın incisi Çınarcık’ta yeniden altı oku dalgalandırmak için yol haritamızı konuştuk. Çınarcık halkının hak ettiği hizmeti sunmak için çalışacağız” dedi.

Çınarcık İlçe Başkanı Hasibe Birgin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Milletvekilimiz Tahsin Becan ve il yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Bizlere güvenip bu göreve layık gördükleri için minnettarız. Çınarcık’ta CHP bayrağını daha yükseklere taşımak için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.