CHP Yalova Milletvekili Becan'dan anlamlı ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2024 01:16
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2024 01:16

Son günlerde alınan ve ülke genelinde büyük bir üzüntüye yol açan şehitlerimizin haberleri sonrasında Tahsin Becan’dan anlamlı bir ziyaret gerçekleşti. Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 12 askerimizin şehit düşmesi ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesini ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Başkanı Özcan İla ile ülke gündemi hakkında sohbet gerçekleştiren Becan, ‘’Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına ulaşmasını, yaşamlarını feda etmeyi göze alarak sağlayan Şehit ve Gazilerimizi temsil eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesine ve dernek başkanı Sn. Özcan İla ile yönetimine misafirperverlikleri için minnettarım’’ ifadelerini kullandı. Gerçekleştirilen ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Murat Can Aytemur