CHP 'de Kurultay tarihi belli oldu mu? CHP Parti Meclisi bugün toplandı mı? CHP'de alınan kararlar ne oldu? Kemal Kılıçdaroğlu Aday mı?

CHP genel merkezinde bugün parti meclisi kurultay tarihini belirlemek için toplandı ve toplantı sonunda kurultay tarihi belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2023 00:22
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2023 00:22
https://www.yalovahayat.com/

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında ağır yenilgi alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa etmemesi ve kurultayda yeniden aday olacak olması öte yandan da Özgür Özel'in adaylığını açıklamasıyla hareketli günler yaşayaşn CHP Merkez Yürütme kararı bugün itibariyle kurultay tarihini belirledi Olaylı bir şekilde CHP'nin il kongreleri devam ederken CHP Merkez Yürütme Kurulu, CHP 38. Olağan Kurultayı’nın tarihini belirlemek için toplandı. Toplantıda parti meclisinin aldığı kararla CHP 38. Olağan Kurultayı’nın 4-5 Kasım’da yapılmasına karar verildi. Parti meclisi bir sonraki toplantıyı 26 Eylül'de gerçekleştirecek. CHP Kurultayı'nında hareketli ve soluk soluğa geçmesi beklenirken Özgür Özel dışında başka bir aday çıkıp çıkmayacağı merak konusu.