CHP Çiftlikköy, Kılıç'taydı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Örgütü, Kılıç Köyü’ne ziyaret gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı’nın da katıldığı ziyarette İl Genel Meclis Üyesi Oktay Atik, Belediye Meclis üyesi Nilüfer Özdemir Dilek ve Selçuk Balcı da hazır bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2024 05:55
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2024 05:55

CHP Çiftlikköy İlçe Örgütü, Kılıç Köyü’ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı’nın da yer aldığı ziyarette, İl Genel Meclis Üyesi Oktay Atik, Belediye Meclis Üyesi Nilüfer Özdemir Dilek ve Belediye Meclis Üyesi Selçuk Balcı da hazır bulundu. Ziyaret esnasında, Köy Muhtarı Ferdi Kurt ve köy sakinleri ile bir araya gelen CHP Çiftlikköy Örgütü, bölgenin ihtiyaçları ve sorunları hakkında detaylıca bilgi aldı. İlçe Başkanı Kaşıkçı, CHP'nin yerel yönetimlerdeki hedefleri ve projeleri hakkında bilgi vererek, köy halkının taleplerini dinledi. Atik, Özdemir Dilek ve Balcı da köyün gelişimine katkı sağlamak için atılacak adımlar konusunda görüşlerini köy halkı ile paylaştı. Ziyaret, samimi bir ortamda geçti ve karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. CHP İlçe Örgütü, bu tür ziyaretlerle halkla daha yakın bir ilişki kurmayı ve yerel sorunlara çözüm üretmeyi sürdüreceklerini vurguladı.

‘’Köyümüz hakkında değerlendirmelerde bulunduk’’

Gerçekleştirilen Kılıç Köyü ziyareti sonrasında açıklamalarda bulunan CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı sözlerinde şu ifadelere yer verdi, ‘’Günün son ziyaretini ilçe yöneticilerimiz, il genel meclis üyemiz Oktay Atik ,belediye meclis üyelerimiz Nilüfer Özdemir Dilek ve Selçuk Balcı'yla birlikte Kılıç köyümüzü ziyaret ederek gerçekleştirdik. Köy muhtarımız Ferdi Kurt ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek muhtarımızın ve köy halkımızın taleplerini dinledik, köyümüz hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Değerli muhtarımıza ve köy halkımıza misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ederiz.’’

Murat Can Aytemur