CHP Çiftlikköy'den Siteler Mahallesi çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy İlçe Örgütü, Çiftlikköy’ün Siteler Mahallesi’ne çıkarma yaparak vatandaşlar ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2024 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2024 12:07

31 Mart Mahalli İdareler seçimine doğru yaklaşırken, Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Yalova ve ilçelerinde de siyasi hareketlilik hız kazanmış durumda. Adaylar ve partiler saha çalışmalarına hız kazandırarak her gün başka bir bölgede çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor. Çiftlikköy’de gerçekleştirilen saha çalışmaları ile sıkça kendisine rastlanan Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı ve ilçe yöneticileri, saha çalışmalarına Siteler Mahallesi ziyareti ile devam etti. Siteler Mahallesi’nde esnaf ve vatandaş ile bir araya gelen Yele, hayırlı işler diledi ve sonrasında ise vatandaşın mahalle hakkında belirttiği sorun ve sıkıntılarını dinledi. Vatandaşın sorunlarını dinleyen Yele, aynı zamanda da göreve geldiği taktirde bu sorunlara çözüm olabilecek projelerden bahsetti ve karşılıklı istişarelerde bulundu.

Siteler Mahallesi’ne gerçekleştirilen ziyaret sonrasında sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele sözlerinde, ‘’ İlçemizin en az hizmet alan mahallelerinden birisi olan Siteler Mahallesi’nde esnafımızı ve vatandaşlarımızı dinledik. Bizim dönemimizde her mahalle eşit oranda hizmet alacak, hiçbir mahallemizin altyapı ve üstyapı sorunu kalmayacak’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur