Çeşni, MHP’den Belediye Başkan aday adayı

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için MHP’den Yalova Belediye Başkan aday adaylığı başvuruları devam ediyor. MHP’den iki isim, Yalova Belediye Başkanı adaylığı için yarışacak

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2023 09:16
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2023 09:16
https://www.yalovahayat.com/

MHP’den Yalova Belediye Başkan aday adaylığına başvuran isimlerden biri de İsmail Çeşni oldu. Çeşni, başvuru dilekçesini MHP Yalova İl Başkanı İhsan Güldoğan’a teslim etti. Çeşni, Yalova’ya hizmet için bu yola çıktığını ve MHP’nin belediyecilik anlayışını Yalova Belediyesi’nde sergileyeceğini söyledi. Çeşni, kendisine imkan verilmesi halinde seçimi kazanacağına inandığını da dile getirdi.

MHP Yalova İl Başkanı İhsan Güldoğan ise, İsmail Çeşni’ye çıktığı yolda başarı diledi. Güldoğan, MHP’nin Yalova Belediyesi’ni kazanmak için çalışacağını ve Yalova halkına en iyi hizmeti sunacağını ifade etti.

İsmail Çeşni kimdir?

İsmail Çeşni, 1985 yılında Muş’ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Muş’ta tamamladı. Fırat Üniversitesi Endüstriyel Elektronik Bölümü’nden mezun oldu. Askerliğini Hakkari Şemdinli’de Üç Dağ Komando Tugayı’nda gönüllü olarak yaptı. Yalova Türk Telekom Müdürlüğü Planlama-Yatırım Teknikeri olarak çalışmaktadır.

Çeşni, ortaöğretimde Muş Ülkü Ocakları’nda başladığı siyasi hayatına, Yalova Türkav Başkan Yardımcılığı, MHP Yalova il yöneticiliği, MHP Yalova il başkan yardımcılığı görevleriyle devam etti. Çeşni, kamu kurum ve kuruluşlarından sorumlu il başkan yardımcısı olduğu dönemde, MHP’nin Esenköy, Teşvikiye ve Armutlu Belediyelerini kazanmasında rol oynadı. Çeşni, evli ve üç çocuk babasıdır.

M. Tunç Tanrıverdi