Çandır Pazar esnafı ile bir araya geldi

Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Eczacı Kürşat Emre Çandır, Yalova Kapalı Pazar Yeri’ni ziyaret ederek esnaf ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2024 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2024 12:14

Türkiye genelinde olduğu gibi Yalova’da da seçim hareketliliği tüm hızıyla devam ediyor. Partilerin adaylarını açıklaması ile beraber saha çalışmalarına start veren belediye başkan adayları, Yalova’da sokak sokak, mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlar ile buluşuyor. 31 Mart Mahalli İdareler seçimine doğru yaklaşırken Yalova’da siyasi hareketlilik hız kazanıyor. Bu kapsamda Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Kürşat Emre Çandır, Yalova Kapalı Pazar Yeri’ni ziyaret etti.

Gerçekleştirdiği pazar yeri ziyaretinde, pazar esnafı ile bir araya gelen Çandır, esnafa seçim çalışmaları ve göreve geldiği taktirde hayata geçirmek istediği planlarından bahsetti. Esnaf ziyaretlerinin yanı sıra alışverişe gelen vatandaşların halini hatırını sormayı da ihmal etmeyen Çandır, yaklaşmakta olan yerel seçimler ile alakalı olarak vatandaşlar ile karşılıklı istişarelerde bulundu. Gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında kısa bir açıklamada bulunan Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Eczacı Kürşat Emre Çandır yapmış olduğu açıklamada “Yağmur, çamur, boran, yoktur bizi yoran, varsa bizi arayıp soran sahadayız” dedi ve pazar yeri ziyaretinin ilk gününde esnaf ile bir araya geldiği için duymuş olduğu memnuniyeti ifade etti. 

Murat Can Aytemur