Çandır meslektaşlarını ziyaret etti

Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Eczacı Kürşat Emre Çandır, kendisi gibi eczacı olan meslektaşlarını ziyaret etmek amacıyla, Yalova’daki eczaneleri dolaştı.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2024 01:48
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2024 01:48

31 Mart Mahalli İdareler Seçimine doğru yaklaşırken Yalova’da da ülke genelinde olduğu gibi seçim hareketliliği devam ediyor. Partilerin adaylarını açıklaması ile beraber saha çalışmalarına start veren belediye başkan adayları, Yalova’da sokak sokak, mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlar ile buluşuyor. 31 Mart Mahalli İdareler seçimine doğru yaklaşırken Yalova’da siyasi hareketlilik hız kazanıyor. Bu kapsamda Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Kürşat Emre Çandır, Yalova’daki eczaneleri dolaşarak meslektaşları ile yerel seçimlere dair karşılıklı istişarelerde bulundu ve projelerinden bahsederek, önemli fikir alışverişleri gerçekleştirdi.

Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Eczacı Kürşat Emre Çandır, gerçekleştirdiği ziyaretlerin sonrasında, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda, ‘’ Yalova'da faaliyet gösteren eczanelerimizi ziyaret ederek seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur