Çandır, Davutoğlu ile bir araya geldi

Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Eczacı Kürşat Emre Çandır, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile bir araya gelerek 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi ile ilgili karşılıklı istişarelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2024 02:12
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2024 02:12

Yalova’nın son zamanlarda adından sıkça bahsettiren ismi Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Eczacı Kürşat Emre Çandır gerçekleştirdiği Davutoğlu ziyaretinde Yalova ile ilgili yerel seçim çalışmaları hakkında ki raporu takdim etti. Sonrasında ise, Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin ile bir araya geldi. Gerçekleşen görüşmede Çandır ve Şahin, Yerel seçimlere dair fikir alışverişlerinde bulundu ve istişare etti, devamında ise 17 Şubat Cumartesi Günü gerçekleşecek olan Yalova programı ile alakalı olarak değerlendirmelerde bulunuldu.

Çandır gerçekleştirdiği ziyaretler sonrasında sosyal medya hesabında yapmış olduğu paylaşımda,

‘’Genel Başkanımız Sn. Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu ile Yalova ile ilgili yerel seçim çalışmalarımız hakkında raporumuzu takdim ettik. Sonrasında ise Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Sn. İsa Mesih Şahin ile biraraya geldik. 17 Şubat Cumartesi Günü gerçekleşecek olan Yalova programımız ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Gelecek Yalova'nın Gelecek Türkiye'nin’’ dedi.

Murat Can Aytemur