Başkan Temel ve Nurten, Kızılcahamam Kampına katıldılar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlığında düzenlenen, Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı sona erdi

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2024 01:45
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2024 01:45
https://www.yalovahayat.com/

Ankara Kızılcahamam’da gerçekleşen kampa Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel ile Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten de katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin iki gün süren Ankara'nın Kızılcahamam ilçesindeki kampı sona erdi. Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel ile Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten’in de katıldığı kampta MHP'nin 3 ana tema, 9 ilke ve 100 madde ile açıklanan seçim beyannamesinde yer alan başlıklar değerlendirildi. 2 gün süren kamp boyunca, "Belediyelerde Stratejik İletişim ve Yönetim Modeli", "Afet Riski Altındaki Alanların Dönüşümü-Riskli Yapılar ve Kentsel Dönüşüm" ve "Üretken Belediyecilik" konularında belediye başkanlarına sunum yapılacak. Kampta Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel ile Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten belediye çalışmaları hakkında birer sunum yaptılar. Kızılcahamam'da düzenlenen kampa, MHP'li 218 belediye başkanının katıldığı bildirildi.