Başkan Adayı Gürel'den terminal çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, Yalova Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni ziyaret ederek personeller ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2024 02:45
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2024 02:45

Ülke gündeminde olan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Yalova’da siyasi hareketlilik hız kazanmaya devam ediyor. Adaylar Yalova’nın çeşitli bölgelerinde çalışmalar gerçekleştirerek sık sık vatandaş ile bir araya geliyor, sıkıntılarını dinleyerek çözüm yolu olabilecek projelerinden bahsediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel’de, Yalova sokaklarında kendisini sıkça gördüğümüz adaylar arasında yer aldı. Saha çalışmaları kapsamında, her gün Yalova’nın farklı lokasyonlarında gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdüren Gürel, Yalova için büyük önem taşıyan, her gün yüzlerce vatandaşın Yalova’ya gelip, Yalova’dan gittiği Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni ziyaret etti. Burada personeller ile bir araya gelen Gürel, ilk olarak vatandaşın sıkıntılarını dinledi ve şikayetleri ile taleplerini not etmeyi de ihmal etmedi.

Terminalde bulunan vatandaşlar ile bire bir sohbet eden, Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında kısa bir açıklamada bulunarak, ‘’En son geldiğimden bu yana terminalimizde bazı şeylerin düzelmiş olmasını isterdim ama maalesef esnafımızın ve vatandaşlarımızın şikayetleri çok. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın şikayet ve taleplerini dinledik; kendi çözüm yollarımızı aktardık’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur