Altınova ve Kaytazdere’nin taleplerini öğrendi

CHP Altınova İlçe Teşkilatı ve Kaytazdere Belediyesi’ni ziyaret eden CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, sorunları ve talepleri öğrendi

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2024 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2024 16:26

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Altınova İlçe Teşkilatı ve Kaytazdere Belediyesi’ni ziyaret ederek, ilçenin ve beldenin sorunları ile taleplerini yerinde dinledi. Ziyaretinde, Altınova ilçesi ve Kaytazdere beldesinde sürdürülen çalışmalar hakkında detaylı bilgiler alan Becan, bu sorunların Ankara’da ilgili genel müdürlükler ve bakanlıklar düzeyinde çözülmesi için gayret göstereceğini belirtti.

Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil ile de bir araya gelen Becan, beldede hayata geçirilen belediye projeleri ve planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Becan, “Altınova ve Kaytazdere'nin sorunlarını yakından takip ediyoruz. Ankara’da bu taleplerin karşılanması için elimden geleni yapacağım” dedi.

CHP Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç’ı da makamında ziyaret eden Becan, ilçede sürdürülen parti çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu. Ülke ve dünya gündemi üzerine de sohbet eden Becan, partinin yereldeki faaliyetlerini yakından takip ettiğini ifade etti.

Becan, ziyaretlerin sonunda yaptığı açıklamada, “Ülkemizde ve yerelde yaşanan gelişmeler hakkında verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Altınova ve Kaytazdere’nin sorunlarının çözümü için her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu.