Akyol, köyleri ziyaret etti

Güneyköy, Sugören, Esadiye ve Samanlı köylerini ziyaret eden AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2024 03:37
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2024 03:37
https://www.yalovahayat.com/

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, beraberinde AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ve İl Genel Meclisi üyeleriyle birlikte Güneyköy, Sugören, Esadiye ve Samanlı köylerine çıkarma yaptı. Ziyaretlerde köylerin sorunları ve talepleri masaya yatırıldı.

Milletvekili Akyol, köy halkıyla yaptığı sohbetlerde sorunları doğrudan dinleyerek çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulundu. Ziyaretlerde köylere İl Özel İdaresi kanalıyla gerçekleştirilen yatırımlar da ele alındı. Akyol, vatandaşlara yönelik yaptığı konuşmada, "Köylerimizin karşılaştığı sorunları biliyoruz ve çözüm için gereken ne varsa yapılacak. Talepleriniz bizim için önemli, sürekli iletişim halinde olacağız" dedi.

Köy halkı ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, yetkililerin kendilerini dinlemesinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretler sırasında köylerin altyapı sorunları ve tarımsal destek talepleri başta olmak üzere çeşitli konular ele alındı.

Akyol ve beraberindekiler, köy ziyaretlerinin devam edeceğini ve bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.