Akyol'dan Tuncay Özkan'a sert kınama

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, CHP Milletvekili Tuncay Özkan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sert eleştirilerine sosyal medya üzerinden tepki gösterdi

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2024 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2024 15:12

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ağır eleştirilerde bulunmuştu. Bu sözlere AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol’dan sert bir kınama geldi. Akyol, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sosyal medya üzerinden hakaret eden ve iftira atan İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın aziz milletimizin oylarıyla seçilen, ömrünü güçlü Türkiye uğruna gece gündüz çalışarak vakfeden Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik hadsiz ve çirkin ifadelerini asla kabul etmiyor, milletvekili kimliğini taşıyan bir kişinin ahlak dışı sözlerini şiddetle kınıyorum” ifadelerini kullandı.

Tuncay Özkan, sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alarak, sarayda lüks bir yaşam sürdüğünü ve ülkenin fakirleşmesine neden olduğunu öne sürmüştü. Özkan’ın bu sözleri, Meliha Akyol ve birçok AK Parti milletvekili tarafından tepkiyle karşılandı.