AK Parti Yalova İl Başkanlığı muhtarlarla bir araya geldi

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü ve Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova’nın Dereköy, İlyasköy, Laledere, Burhaniye ve Denizçalı köylerinde görev yapan mahalle muhtarlarını İl Binası’nda ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2024 04:14
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2024 04:14
https://www.yalovahayat.com/

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü ve Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk; Dereköy Muhtarı Hidayet Köken, İlyasköy Muhtarı Recep Gülçen, Laledere Muhtarı Ömer Akar, Taşköprü Merkez Mahalle Muhtarı Osman Arslan, Burhaniye Muhtarı Ramazan Üzüm ve Denizçalı Muhtarı Hüseyin Avni Çetin’i İl Binası’nda ağırladı.

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü ve Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk bir araya gelinen görüşmede mahalle muhtarlarından, mahalle sorunları ve eksiklikleri hakkında bilgi alarak yapılacaklar konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. İl Başkanı Umut Güçlü, gerçekleşen ziyareti sosyal medya hesabından paylaşarak, “Kıymetli büyüklerimiz ile köylerimizi konuştuk, tecrübelerinden faydalandık. Kıymetli muhtarlarımıza ziyaretleri için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz” ifadelerine yer verdi.

M. Tunç Tanrıverdi