AK Parti Yalova İl Başkan Yardımcıları iş yeri açılışı gerçekleştirdi

AK Parti Yalova İl Başkan Yardımcıları Mustafa Tokay, Selim Sanır, Abdullah Çam ve çok sayıda katılımcı Ali’s Shop işletmesinin açılış törenine katıldı. Açılış kurdelesini, hayırlı olsun dileklerin ileterek AK Parti Yalova İl Başkan Yardımcıları kesti.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2024 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2024 15:13

AK Parti Yalova İl Teşkilatı, iş yeri açılışına katılım sağladı. İl Başkan Yardımcıları Mustafa Tokay, Selim Sanır, Abdullah Çam ile birlikte; Önceki Dönem İl Yöneticisi Eyüp Pirinç’in işletmesi olan Ali’s Shop’un açılışını gerçekleştirdi. İş yeri açılışı, parti yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda davetlinin katılımı ile yapıldı.

Açılış töreninde konuşan yetkililer, yeni işletmenin Yalova halkının ihtiyaçlarına karşılık vereceğini dile getirdiler. Açılış töreni, işletme sahipleri ve diğer davetliler arasında hoş bir ortamla gerçekleşti. Açılış kurdelesini; İl Başkan Yardımcıları Tokay, Sanır ve Çam işletme sahipleriyle birlikte kesti. Davetliler, iş yeri için hayırlı olsun dileklerini iletirken, işletme sahipleri de davetlilere gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkürlerini iletti. AK Parti Yalova İl Başkanlığı yeni açılan işletme için hayırlı işler bol kazançlar diledi.

M. Tunç Tanrıverdi