AK Parti Çiftlikköy’de vatandaş ile buluştu

AK Parti Çiftlikköy İlçe Teşkilatı, Başkan Serdar Kaya ve AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı ile beraber vatandaş ile buluştu, istişarelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2024 00:58
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2024 00:58

AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya, AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı ve partililer Çiftlikköy’de bulunan Saklı Bahçe Kafe’de vatandaş ile bir araya geldi. Bir yandan sıcak çay içerken bir yandan da halkın sorularını cevaplayan Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı, göreve geldiği taktirde hayata geçirmek istediği çalışmalardan bahsetti. Vatandaş ile samimi bir ortamda sohbet eden AK Parti Çiftlikköy İlçe Teşkilatı, Çiftlikköy ile alakalı olarak misafirleri ile karşılıklı istişarelerde bulunarak fikir alışverişi gerçekleştirdi.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı akşamın sonunda, AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya bir açıklamada bulunarak sözlerinde, “Kıymetli Çiftlikköylüler, bugün sizler ile burada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Siz hemşehrilerimiz ile muhabbet etmenin yeri bizim için her zaman çok başka olmuştur. Bugün Belediye Başkan Adayımız Uz. Dr. Recep Hacı ile beraber siz değerli Çiftlikköylülerin önüne çıktık, her birinize teşrif ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum, hayırlı akşamlar diliyorum” ifadelerine yer verdi. AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı ise sözlerinde, “Çok değerli hemşehrilerim, hepinize iyi akşamlar diliyorum. Şüpheniz olmasın ki biz bu seçimi kazanacağız. Çok çalışacağız, sıkmadık el bırakmayacağız. 31 Mart tarihinde ciddi bir oy farkı ile seçimden galip çıkan taraf biz olacağız. İnanıyoruz, başaracağız” diye belirtti.

Murat Can Aytemur