Ak Parti Çiftlikköy Belediye Başkanı Recep Hacı Çiftlikköy’de muhtarlar ile bir araya geldi

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı, düzenlenen toplantıda Çiftlikköy’ün mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2024 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2024 16:33

AK Parti’nin Çiftlikköy Belediye Başkanı olarak açıklanan ismi, Uz. Dr. Recep Hacı, aday gösterilmesi ile beraber hızlı bir şekilde seçim çalışmalarına başlangıç yaptı. Çiftlikköy’ün eski belediye başkanlarını ziyaret eden ve 500 Evler Mahallesi’nde coşkulu bir şekilde karşılanan Hacı, son olarak 25 Ocak Perşembe günü düzenlenen kahvaltıda, Çiftlikköy’de görev yapmakta olan mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya ve kadın kolları ile gençlik kolları başkanlarının da katılımları ile gerçekleşen kahvaltı sonrasında AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı yapmış olduğu açıklamada, ‘’Güzel ilçemiz Çiftlikköy’ün kıymetli mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldik. Düzenlediğimiz kahvaltıda kıymetli istişarelerde bulunduk. Demokrasimizin temel taşı olan muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur