Zeynep Demirel’in hamilelik kilosu gündem oldu! Kendi rekorunu kırdı

Geçtiğimiz aylarda boşanacakları iddia edilen eski kaleci Volkan Demirel ve Zeynep Demirel çiftinden boşanma haberlerinin üzerine bebek müjdesi gelmişti. Hamileliğinde 20. Haftaya giren Zeynep Demirel son halini takipçileriyle paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2024 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2024 12:37

İki kız çocuğu olan Volkan Demirel ve Zeynep Demirel çifti 3. çocuklarını kucaklarına almak için gün sayıyor. İlk kızında 30 kilo, ikincisinde 25 kilo alan Zeynep Demirel bu hamileliğinde daha az kilo almak için oldukça dikkat ettiğini söylemişti.

Hamileliğinin 20’nci haftasına giren Zeynep Sever Demirel, son beş haftada beş kilo alarak kendi rekorunu kırdığını şu sözlerle ifade etti:

HAYALLER ÇÖP

"Durum güncellemesi!!! Yolun yarısından bildiriyorum. 5 haftada 5 kilo alarak kendi rekorumu kırıyor, bu defa belki daha az kilo alırım hayallerini siyah poşete koyup çöpe atıyorum.

Yapı denen bir şey var demek ki kardeşim. Ama en azından spora ve sağlıklı beslenmeye devam…

Bu hafta detaylı ultrason randevumuz var. Pelvik ağrılarım başladı şimdiden bir bu kadar daha var Zeyno ha gayret diyorum."

İki kızları bulunan ünlü çift, bebeklerinin cinsiyetini hala açıklamadı. Ancak, eski kaleci Volkan Demirel açıklamalarında sık sık bir erkek çocuğunun olmasını çok istediğini dile getiriyordu.