Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü çiftine ‘kıskançlık’ sınavı!

Geçtiğimiz haftalarda birlikte görüntülendikten sonra birbirimizi tanımaya çalışıyoruz açıklaması yapan şarkıcı Zeynep Bastık ve oyuncu Serkay Tütüncü bundan kısa bir süre sonra dudak dudağa yakalanmıştı. İlişkileri resmen başlayan çift ilk tatillerinde kıskançlık sınavına girdiler.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 12:25

Oyuncu Serkay Tütüncü (33) ile yaşadığı aşkla magazin gündemine oturan şarkıcı Zeynep Bastık (30), dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu sahnesindeydi.

Yeni bir aşka yelken açtığı sevgilisiyle Çeşme tatilinde windsurf dersi alan ünlü popçu, muhabirlerin 'kıskançlık' sorusuna verdiği cevapla dikkat çekti.

Bir süredir hazırlık yaptığı Harbiye Konseri için oldukça heyecanlı olan şarkıcı iki ayrı sahne şovu gerçekleştirdi ve iki farklı kostüm giydi.

Ünlü ismi izlemeye gelenler arasında Burcu Biricik, Didem Soydan, Nazlı Bulum, Serkay Tütüncü, Umut Kurt, Umut Eker, Yasemin Sakallıoğlu ve Kubilay Aka yer aldı.

Sevgilisini bu önemli günde yalnız bırakmayan Tütüncü, sahnenin en önünde oturarak Bastık’a şarkılarda eşlik etti.

"ÇOK ÖZEL HAZIRLANDIK"

Sahne öncesi soruları yanıtlayan Bastık, "Çok güzel bir gece bizleri bekliyor. Çok özel hazırlandık. Sahnemiz iki bölümden oluşacak. İkinci bölümde farklı bir kıyafet giyeceğim" dedi.

"HOCAM ÇOK TATLIYDI"

Çeşme'de sevgilisi Serkay Tütüncü ile windsurf yaptığı görüntülerin hatırlatılması üzerine ünlü şarkıcı, "Hocam çok iyiydi, çok tatlıydı" açıklamasını yaptı.

"O TOKSİK ŞEYLER BİZDE YOK"

"Sevgilinizin bir kadın tarafından beğenilmesi sizi kıskandırır mı?" sorusuna Bastık, "Hiç kıskanmıyorum. Birlikte parlıyoruz gibi hissediyorum. Bu çok hoşuma gider. Bu kişinin özgüveniyle alakalı bir durum. O toksik şeyler bizde yok, eledik onları. Hayat güzel, yaşamak güzel. Aşk varsa her şey güzel" cevabını verdi.

"ÇEŞME'DE SETRES ATTIK"

Serkay Tütüncü, bu özel gecede sevgilisini yalnız bırakmadı. 33 yaşındaki oyuncu, "Konser öncesi biraz rahattı. Çeşme'ye tatile gittik, stres attık. Sonrasında Zeynep'in Harbiye hazırlık süreci başladı" ifadelerini kullandı.