Zeynep Bastık sokakta aşka geldi öpmeye doyamadı

2021 yılında Tolga Alkış ile dünyevine giren fakat kısa sürede rüya evliliğini sonlandıran şarkıcı Zeynep Bastık aşk hayatıyla gündemden düşmüyor. İsmi Edis’le anıldıktan sonra Bastık, yeni sevgilisiyle görüldü

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2023 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2023 12:23
https://www.yalovahayat.com/

Zeynep Bastık hem özel hayatı hem de paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Bir süredir Ali Can Ayyıldız ile aşk yaşayan şarkıcı şu sıralar sevgilisiyle tatilde. Bastık sevgilisiyle sokakta aşka geldiği anları paylaştı.

Özellikle sanat camiasından yakın olduğu isimlerle oldukça samimi pozlar veren ve iddiaları danslarıyla adından sıkça söz ettire Zeynep Bastık bu kez aşkı Ali Can Ayyıldız’da buldu.

Bastık, doğum gününde Ayyıldız'ın kucağına atlayarak poz vermiş ve aşk pozlarını da paylaşmıştı. Evliliği kısa süren ve yeni aşka yelken açan Bastık, İstanbul'da ve Yalıkavak'ta şubesi olan bir Uzak Doğru restoranının sahibi olan Ali Can Ayyıldız ile yurt dışına tatile çıktı.

Bastık sevgilisiyle çıktığı tatilde yaptığı iddialı paylaşımlar ile yine adından söz ettiriyor. Zeynep Bastık sevgilisiyle öpüşürken çektiği videoyu sosyal medyadan paylaşarak hayranlarından beğeni topladı.