Yıllardır bitmeyen küslükte yeni tartışma! Cemre Kemer: Kabak benim başıma patladı

Bir dönemlere damga vuran kız çocuklarının ve genç kızlarının büyük bir hayranlıkla takip ettiği Hepsi grubu dağılmasının ardından yıllardır devam eden tartışmalarına ara vermiyor. Etiler’de objektiflere yansıyan Cemre Kemer, Gülçin Ergün ve Yasemin Yörük ile yaşadığı polemiğe ilişkin konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2024 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2024 11:55

Uzun yıllar önce bir kız grubu olarak ortaya çıkıp kısa sürede bu kadar geniş kitlelere yayılarak unutulmaz şarkılara imza atan Hepsi grubu bilinmeyen bir nedenle grubu dağıtmıştı.

Fakat ilk günden bu yana aralarında soğuk bir savaş olan Cemre Kemer ve Gülçin Ergün’ün tartışmalarına bir de Yasemin Yürük eklendi

Uzun yıllar önce Yasemin Yürük ve Gülçin Ergül arasında tartışma yaşanmıştı. Yasemin, "Hepsi grubunun belgesel projesi vardı, Gülçin Ergül ya da içimizden biri kabul etmedi" demiş, Ergül'den ise yanıt gecikmemişti.

“MEGALOMANCA GELİYOR" 

Sık sık grubu dağıtmakla suçlanan ve eleştiri oklarının hedefi haline gelen Gülçin Ergül ise şöyle konuşmuştu:

Çıkıştan sonra 4 senelik yoğun bir popüler geçmişimiz olsa da efsanevi bir grup olduk galiba. Gururla kabul ediyorum. Ama kendi belgeselimizi yapmak ve satmak bana biraz megalomanca geliyor. Ayrıca hala devam eden bir hayatım ve kariyerim var. Kendimiz yapmasak da yapsak da gerçekleri birebir objektifçe yansıtacağına inancım genel olarak yok. Ayrıca buna ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. Yaşananları paketlemeye bence gerek yok. Huzur benim için hayatta birinci sırada. Biz anlaşamadığında anlaşan bir grubuz. Bunu uzun dönemler başarabilen gruplar da oldu. Bizim de profesyonel mazimiz kısa değil olabildiğince uzundu. Her şey etkileşim bu nedenle bunu bana yıkmamanızı rica ediyorum. Haklı haksız aramıyorum. Kinle de ne alakası var anlayamadım. Hayır diyebilmek hayatta önemli. Evetlerimizin değerini hayırlarımız belirler. Sınırlarımız kendimize olan saygımızı iyi yönde etkiler.

"CANIM İSTEMEDİ" 

Cemre Kemer de kendisine gelen mesajlar üzerine şöyle bir açıklama yayınladı; "Bebeğimin 40'ı yeni çıktı arkadaşlar. Konuyu hâlâ tam kavrayamadım. Açıkçası canım istemedi. Yani şu an buna girmek istemedim. Bizi bunca yıl boyunca dinleyen herkese sonsuz saygı duyuyorum. Biz çok uzun yıllar çalıştık, hazırlandık. Şu an herkes kendi istediği hayatı yaşıyor. Çocuklarımla, ailemle daha çok aile hayatı yaşamak istedim ki ben hep bu kafada bir insandım. Herkes tabii ki kendi yolunda gidiyor ama herhalde single'ı çıkıyor, bilemiyorum... Çünkü tekrar bu konular ortaya nasıl çıkıyor bilmiyorum ama ne tesadüfse hep aynı zamanlamada ortaya çıkıyor. O yüzden çok bir şey söylemek istemiyorum. Şu an bu söylediğimle bile ben kötü bir şey yapmışım gibi bir pozisyona düşürüleceğim. O yüzden hayırlı uğurlu olsun inşallah, çok dinlensin" paylaşımında bulunmuştu.

Anlatılana göre, o yaz grubun belgeseli çekilecekti ama Yasemin Yürük ile Gülçin Ergül birbirine girdi. Adeta kıyamet koptu. İlk günlerde bu konularda sessiz kalan Cemre Kemer, “Ben belgesele sıcak bakıyordum. Gülçin istemedi. Kavga da zaten Gülçin’in yeni single zamanına denk geldi” dedi.

‘EN KÖTÜ KIZ’ 

Cemre Kemer konuşmasının devamında şunları söyledi: “Kabak hep benim başıma patlıyor. Nedense bazıları da beni aralarındaki en kötü kız olarak görüyor. ‘Her şey bundan çıkmıştır’ diye düşünüyorlar. Grupta en asi duran bendim, belki de ondandır. Oysa iki çocuk annesiyim, gecem gündüzüme karışmış durumda, her şeyden en son haberim oluyor”.