Yılın bomba iddiası! Barış Alper Yılmaz ve Şeyma Subaşı Bodrum’da sabaha kadar eğlendi

Son dönemlerde gündemden düşmeyen Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Barış Alper Yılmaz ve ünlü fenomen Şeyma Subaşı’nın dün gece Bodrum’da bir mekânda sabaha kadar eğlendiği ve yakınlaştığı iddia edildi. Ünlü isimlerin sabahın ilk ışıklarında mekândan ayrıldığı konuşuluyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2024 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2024 12:12

Sosyal medyada gündemden düşmeyen Galatasaray'ın ve A Milli Takım'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz, EURO 2024 sonrası stres atmak için tatil yaptığı Bodrum'da sosyetik güzel Şeyma Subaşı ile bir mekânda tanıştıktan sonra sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

BODRUM’DA KARŞILAŞTILAR

Başarılı futbolcu, Almanya'da gerçekleştirilen EURO 2024'te Hollanda Milli Takımı karşısında alınan mağlubiyetin ardından yurda döner dönmez soluğu Bodrum'da aldı. Sezonun yorgunluğunu deniz kum ve güneşle atan ünlü futbolcu, yakın arkadaşlarıyla birlikte tatilin tadını çıkardı.

ŞEYMA SUBAŞI İLE SABAHA KADAR EĞLENDİ

İddiaya göre gittiği bir mekânda sosyetik isim Şeyma Subaşı ile karşılaşan Yılmaz, ünlü fenomenle tanışarak derin bir sohbete daldı. Saatler ilerledikçe yakınlaşan Yılmaz ve Subaşı’nın gece sonunda, başka bir mekâna giderek sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendiği iddia edildi.

İkilinin bu yakınlaşması yeni bir aşkın doğduğu iddialarını da beraberinde getirerek kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.