Wanda Nara’dan Icardi’yi yıkacak fotoğraf! Eski eşi Maxi Lopez’le barışma pozu

Galatasaray’ın sevilen ismi Mauro Icardi, son dönemlerde eşi Wanda Nara ile yaşadığı sarsıntılı ayrılık süreciyle gündemden düşmüyor. Son olarak şarkı söylediği sahnede bir şarkıcı ile dudak dudağa gelen Nara, şimdi ise herkesi şoke edecek bir paylaşım yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2024 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2024 11:39

Galatasaray'ın Arjantinli yıldız forveti Mauro Icardi'nin Wanda Nara ile ilişkisi son dönemlerin en çok konuşulan ve yankı uyandıran konularından biri haline geldi. Boşanma sürecinde oldukları bilinen çift adeta birbirlerinin canını yakmak için uğraşıyor.

AYRILIK AÇIKLAMASI

Temmuz ayında Wanda Nara sosyal medya hesabından paylaştığı, "Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken daha fazlasını denemek hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, bu çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım." sözleriyle Icardi ile yollarını ayırdığını duyurmuştu.

BARIŞMA SİNYALİ!

Bu açıklamanın ardından kendi hayatlarına dönenen ikiliden Nara soluğu tatilde almıştı. Kısa süre sonra Icardi’den akılları karıştıran bir Wanda Nara paylaşımı gelince herkes ikilinin barıştığını düşünmüştü.

Fakat bu konuda bir açıklama gelmezken, İcardi’nin Nara’ya ait kredi kartlarını iptal ettirdiği ve onu parasız bırakmaya çalıştığı konuşuldu.

DUDAK DUDAĞA KONSER

Wanda Nara ise bu adımın ardından konuk sanatçı olarak katıldığı Buenos Aires konserinde şarkıcı ile sahnede öpüşmesinin ardından çarpıcı bir paylaşımda bulundu. 

Wanda Nara kendisine ait Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Hiçbir şey umurumda değil. Ben Wanda Nara'yım" notunu düştü.

ESKİ EŞLE FOTOĞRAF

Dünyaca ünlü futbolcu Icardi ile ayrıldıklarını duyuran Wanda Nara, sosyal medya hesabından İcardi’den dolayı ayrıldığı futbolcu eski eşi Maxi López'le fotoğraf paylaştı. İkilinin bu karesi ve Nara’nın bu hareketi kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.