Ünlüler dünyası bu düğünde buluştu! Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk evlendi

Ekranların sevilen oyuncusu Tolga Sarıtaş, 5 yıldır birliktelik yaşadığı modacı sevgilisi Zeynep Mayruk ile dün Çeşme’de sade ve samimi bir tören ile dünyaevine girdi. Yakın dostlarının katılımı ile gerçekleşen törende ünlü çiftin mutluluğu kameralara yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 11:58

Rol aldığı dizilerde hem başarılı oyunculuğuyla hem de yakışıklılığıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, 5 yıllık sevgilisi Zeynep Mayruk ile nikâh masasına oturdu.

ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ

Çiftin Çeşme’de gerçekleşen sade düğün törenine Engin Akyürek, Sarp Akkaya - Sinem Akkaya, Özgür Çevik - Hatice Kartoğlu, Alina Boz - Umut Evirgen, Melis Birkan - Aras Aydın, Hatice Şendil - Burak Sağyaşar, Banu Savcı - Timur Savcı, İnci Gündoğdu - Ali Gündoğdu, Yağız Alp Akaydın, Hanzade Durmuş gibi ünlü isimler katıldı.

Nikâh töreninde Tolga Sarıtaş'ın nikâh şahitliğini Ömer Durak, Genco Ozak ve Sedat Demirtopuz yaparken ünlü modacı Zeynep Mayruk'un da şahitliğini Selin Sarper, Begüm Ertuğrul ve Berçin Mayruk üstlendi.

Tolga Sarıtaş düğün gününden henüz herhangi bir paylaşım yapmazken Mayruk ise sosyal medya hesabından tek kare yayınlayarak "Sen ve ben. 27.06.2024" notunu yazdı.

ROMANTİK ANLAR

Tolga Sarıtaş kır bahçesinde gerçekleşen düğünde beyaz ağırlıklı bir damatlık tercih ederken modacı Zeynep Mayruk da dantel straplez model abartıdan uzak bir gelinlik tercih etti. Düğün boyunca dans eden ikiliden Sarıtaş bir ara eşinin gözlerinin içine bakarak "Senden Daha Güzel" şarkısını söyleyerek romantik anlara imza attı.

TOLGA SARITAŞ: GELENEKLERİMİZİ YERİNE GETİRDİK

Nikah sonrası basın mensuplarıyla sohbet eden çiftten Zeynep Mayruk, "Ben bu zamana kadar sakindim ama Tolga beni evden almaya gelince çok heyecanlandım" dedi. Gelin alma töreninde davul çalarak oynayan Sarıtaş ise, "Geleneklerimizi yerine getirdik. Yuva kurmaya karara verdik, sevdiklerimizi de aramızda görünce her şey tadından yenmez oldu. Bugünü hep beraber kutlayacağız. Çok mutluyuz. Hemen balayı yapmayacağız. Zeynep yoğun olduğu için Ayvalık'ta kısa bir tatil yapacağız" ifadelerini kullandı.