Ünlü oyuncunun villasında korku dolu anlar! Yangın büyüyerek tüm eve sıçradı

Önceki gece saat 04.00 sıralarında İstanbul Sarıyer’de bulunan bir villanın bahçesindeki ahşap müştemilatta yangın çıktı. Büyüyen yangın villaya sıçrarken olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi geldi. Alevlerin kontrol altına alınmasının ardından villanın sahibinin kim olduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2024 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2024 11:43

İstanbul’da gece yarısı adeta facianın ucundan dönüldü. Sarıyer’in lüks bölgesi Uskumruköy'de bulunan 4 katlı bir villanın bahçesinde bulunan tek katlı ahşap müştemilatta gece saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri gören çevre sakinleri yangını hemen polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

ÜNLÜ OYUNCUNUN VİLLASINDA YANGIN PANİĞİ

Bu sırada müştemilattan yükselen alevler kısa sürede aynı bahçede bulunan lüks villaya da sıçradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına hızlı bir şekilde müdahale etti. 

İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla bir facia yaşanmadan yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının ardından şans eseri herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken, villada büyük bir hasar meydana geldi. Yangın çıkan villanın ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'ye ait olduğu öğrenildi.

İtfaiye ekipleri yangının ne sebeple çıktığını araştırırken, polis ekipleri de konuyla ilgili inceleme başlattı.