Ünlü modelin 2 milyonluk plaj takısı! Şevval Şahin’in servet değerinde pozları gündem oldu

Hayatının büyük çoğunluğu tatilde ve eğlenerek geçiren ünlü model Şevval Şahin, özel hayatını sosyal medyada paylaşmayı da seven isimlerden. Şevval Şahin, şimdi ise bikinili pozları ve boynuna taktığı 2 milyon TL değerindeki kolyesiyle dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2024 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2024 12:43

Sık sık Instagram hesabından hayatıyla ilgili paylaşımlar yapan Şevval Şahin’in son paylaşımı ile yine gündemin en tepesine oturmayı başardı.

Eski Türkiye güzeli ünlü model Şevval Şahin, yaptığı açıklamalarla sık sık eleştiri oklarını üzerine çekse de kimseye aldırış etmeden istediği gibi yaşamaya devam eden isimlerden.

Şimdilerde yazın tadını çıkaran Şevval Şahin, geçtiğimiz hafta yüzündeki alerji yüzünden Bodrum'daki tatilini yarıda kesip İstanbul’a acil dönüş yapmıştı.

ALERJİ OLDU

İstanbul'da gazeteciler tarafından görüntülenen ünlü model, "Yüzümde alerji var. Biraz rahatsızım. Bugün konuşmasak olur mu?" demişti.

2 MİLYON TL'LİK POZ

Şahin, iyileşir iyileşmez soluğu yine tatilin favori konumu Bodrum'da aldı. kusursuz fiziği ile herkesi hayran bırakan Şahin, seksi bikinisi, boynundaki 2 milyon TL değerindeki kolyesi ile göz kamaştırdı.

Şahin, plajda verdiği iddialı pozları erişim engeli olan Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. VPN ile Instagram'a giren Şahin'in karelerine kısa sürede yorum yağdı.