Ünlü fenomen Danla Biliç genç kızları uyardı: Çok pişmanım sakın yaptırmayın

Sosyal medya fenomenleri arasında çektiği videolarla ve yaptığı açıklamalarla öne çıkan isimlerin başında gelen Danla Biliç estetiğe olan merakıyla da sık sık gündeme geliyor. Yıllar önce tüp mide ameliyatı olan Biliç 3 yıl önce yaptırdığı popo büyütme işleminden dolayı 3. kez ameliyat masasına yattı.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2024 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2024 14:08

Youtube’de çektiği videolarla kısa sürede geniş takipçi kitlesine ulaşan ve markaların aradığı isim haline gelen fenomen Danla Biliç yaptırdığı estetikler yüzünden kötü günler geçiriyor.

“GÜZEL BİR POPOM OLSUN İSTEDİM”

Daha önce mide küçültme ameliyatı, burun estetiği, göz çektirme, dudak dolgusu ve çeşitli dolgular ve çene operasyonu geçiren ünlü fenomen, "hep güzel şeyleri önerecek değilim" diyerek özellikle popo bölgesine uygulanan aquafilling dolgu işleminin vücudunda oluşturduğu komplikasyonlardan ve yaşadığı zorluklardan bahsetti.

3. KEZ AMELİYAT OLDU

Yaptırdığı medikal dolgu işlemiyle poposunu büyüttüğünü açıklayan Biliç, geçtiğimiz günlerde aquafilling nedeniyle 3. kez ameliyat geçirdiğini söylemişti. Geçirdiği ameliyattan sonra hastane yatağından paylaşım yapan Biliç sevenlerine işlemlerle ilgili uyarılarda bulundu.

"YALVARIYORUM"

Takipçilerini özellikle uyaran isim açıklamasında "Yalvarıyorum yaptırmayın, o öyle bir madde ki enfekte olabiliyorsunuz. Ben iki sene önce enfekte oldum, bir ayım hastanede geçti.

"DOLGU ASLA ERMİYOR"

Dolgu asla ermiyor, popoya ve memeye yapılan dolgu vücudunda hakimiyet elde edip her yerine dağılıyor. Benim kaburgama kadar çıkmıştı, diz kapağıma kadar inmişti." ifadelerine yer verdi.

"REZALET BİR ŞEY"

Ünlü fenomen sözlerine "Bazen öyle bir yerde toplanıyor ki tenis topu yutmuş gibi gözüküyorsunuz. İğrenç, rezalet bir şey. Kiminle konuştuysam aynı şeyi yaşamış. Vücudunuza lütfen böyle bir şey yapmayın ben tamamen cehaletime yenilip, koşa koşa gidip güzel bir popom olsun istemiştim ve 3 senedir kurtulmak için uğraşıyorum." şeklinde devam etti.

Takipçilerinden bazıları işlemi merak edip yaptırmayı düşündüğünü söyleyince Biliç, yeniden ciddi bir şekilde uyarıda bulunarak kesinlikle böyle bir işlem yaptırmamaları konusunda adeta yalvardı.